Volg ons via
 
 

Nieuwe uitstraling keuken voor weinig geld

Nieuwe keuken? | Met wat kleine aanpassing heb je voor weinig geld een heel nieuwe uitstraling van je keuken.

Nieuwe keuken?

Bij veel van de ruim 7,5 miljoen huishoudens heeft de keuken een centrale rol in het huis ingenomen. Niet alleen wordt hier natuurlijk het eten bereid, maar ook erg veel huishoudens hebben de eettafel in de keuken staan wat het, voornamelijk bij een groot gezin een verzamelplaats maakt voor alle gezinsleden. Van deze centrale plek is het natuurlijk belangrijk dat deze naar wens is ingericht en is afgewerkt. Dan kan het zijn dat je, indien je een verouderde keuken in je woning hebt, deze wil verfraaien en in sommige gevallen zelfs wil gaan verbouwen.

Ander interieur zonder verbouwing

Eerlijk is eerlijk, een verbouwing kost over het algemeen niet alleen een hoop geld, maar je bent je ruimte minstens een paar dagen kwijt door de verbouwing. Het is een hoop rompslomp wat uiteindelijk absoluut de investering waard is, maar er is een eenvoudiger alternatief: Verander “verplaatsbare” producten in je keuken om de ruimte een compleet nieuwe uitstraling te geven. Een goed voorbeeld hiervan is een nieuwe prullenbak, hoewel dit meestal niet het artikel is waar het eerste aan wordt gedacht. Brabantia heeft een tijdje geleden een nieuw concept gelanceerd waarmee je prullenbakken in alle kleuren kan bestellen. Deze worden dan in de door jou aangegeven unieke kleur gespoten. Buiten een nieuwe prullenbak kan je ook denken aan wat afwisselende kleuren thee- en handdoeken. Veel mensen onderschatten de impact van dit soort producten.

Verbouwing en details

Een verbouwing van je keuken hoeft niet per definitie te betekenen dat de complete ruimte wordt gestript en een hele nieuwe keuken wordt geplaatst. Er zijn ook subtiele manieren van een “verbouwing” van je keuken mogelijk. Onder het mom “het oog wil ook wat” is het erg goed mogelijk om met een bescheiden budget (en tijd) je keuken zo aan te passen dat deze er weer stralend bijstaat. Zo kan het vervangen van alleen de keukendeurtjes al een geweldige invloed hebben op de uitstraling van de ruimte. Ook het opnieuw betegelen, wat niet altijd veel geld en tijd hoeft te kosten geeft je keuken een andere look.

Conclusie: “Je kan met je keuken alle kanten op. Afhankelijk van je wensen, tijd en beschikbare budget kan je van je keuken een ruimte maken om echt van te kunnen genieten.”

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 18-10-2013
Hits: 3836
Categorie: 
Handig, Geld besparen, De Keuken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
keuken verbouwen, keuken accessoires, nieuwe prullenbak, brabantia
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.