Volg ons via
 
 

Het sleutelprobleem

Het sleutelprobleem | Nooit meer last van sleutels die rondslingeren of kwijt zijn

Ben je bekend met het sleutelprobleem? De hele dag zie je overal fietssleutels, huissleutels en autosleutels slingeren. Behalve... als je een sleutel nodig hebt! 

Dit probleem is simpel te verhelpen. Plaats op een handige plek, bijvoorbeeld dicht bij de keukendeur of een andere plaats waar je langs moet om naar binnen en buiten te gaan, een mooi bakje waar alle gezinsleden hun sleutels in deponeren bij thuiskomst. Gegarandeerd geen sleutels meer kwijt!

Extra handig: moet je iets niet vergeten mee te nemen (bijv een brief die gepost moet worden), leg dit dan dicht bij het sleutelbakje.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
6 reactie(s)
Cor (Gast)
Geplaatst op 19-01-2014 om 23:34

Eh .... gewoon de sleutels in je broekzak? Wat is daar mis mee? Bij mij nooit zoek.

kevin (Gast)
Geplaatst op 19-01-2014 om 20:47

denken jullie ook aan inbrekers? voor hen is zo'n bakje / rekje dan natuurlijk de jackpot. Ruim je sleutels gewoon op en wees niet lui. ook je kinderen kun je natuurlijk gewoon leren dat ze niet overal hun sleutels moeten laten rond slingeren.

Bellefleur (Gast)
Geplaatst op 19-01-2014 om 19:44

Ik heb mijn sleutel aan een koordje gedaan die ik aan een lusje van mijn broek vast maak. Zo kan ik hem niet kwijtraken, zowel thuis als ergens buitenshuis.

triske (Gast)
Geplaatst op 13-01-2014 om 21:33

nog handiger: een doosje in de woonkamer met een duplicaat van alle sleutels en dus ook van alle fietssleutels....dus zodra je een sleutel hebt, hier een duplicaat van maken! en dan daarin opbergen. nooit meer ellende! zeker geen ramp als je pubers hun sleutels weer eens boven hebben liggen onder stapels huiswerk/wasgoed of meer van dat al, en ze op tijd op school moeten zijn

Joke (Gast)
Geplaatst op 13-01-2014 om 09:32

Ja  een sleutelrekje is veel overzichtelijker dan de sleutels in een bakje te deponeren,dat is rommeliger,zeker als je met meerdere in huis woont!

Danny (Gast)
Geplaatst op 12-01-2014 om 19:26

Hoi,


heel handig zo een bakje, waar de sleutels in kunnen. Ik heb bij de kapstok aan de deur een sleutelrekje gehangen. 2 nageltjes in de muur en 4 haakjes voor de sleutels aan op te hangen. Was nog van mijn oma.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-01-2014
Hits: 3245
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Sleutels kwijt, Rondslingerende sleutels
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.