Volg ons via
 

Bladerdeeg, instructies voor het bakken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bladerdeeg bakt alleen goed als u het bakblik niet invet maar met koud water afspoelt. Het verdampende water werkt als een rijsmiddel.

Wordt bladerdeeg voor het bakken bestreken met eigeel,let er dan op dat er niets langs de rand naar beneden loopt. Het eigeel zal de randen aan elkaar doen kleven en dan kan het deeg niet meer zo goed uitzetten.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 05-08-2003
Hits: 2414
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig