Volg ons via
 

Tips voor het vinden van uw droomkeuken!

Vind je droomkeuken | Handige tips voor je zoektocht naar een nieuwe keuken.

Tips voor het vinden van uw droomkeuken!

Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee dient te houden wanneer u een keuken wilt kopen. Zo kunt u kijken naar diverse functionaliteiten, uw budget en stijl. Bekijk de onderstaande tips die u kunnen helpen om een juiste keus te maken uit vele verschillende type keukens! 

Een goede voorbereiding is het halve werk
Een nieuwe keuken koop je niet zomaar. Neem de tijd om de juiste beslissingen te nemen. Kijk goed rond wat er allemaal te koop is en laat u inspireren door afbeeldingen van keukens welke u aanspreken. Dit kan via tijdschriften, websites, keukenboeken van de keukenspeciaalzaak, maar ook via vrienden, familie en social mediakanalen zoals Pinterest en Welke.nl.

Voor- en nadelen huidige keuken
Kijk naar uw huidige keuken en beschrijf wat u hierin mist of wat u juist erg praktisch vindt. Maak een duidelijke lijst van uw wensen voor bijvoorbeeld keukenapparatuur, kleuren en materialen. Is koken uw passie? Kies dan voor bijvoorbeeld een mooi groot fornuis en extra veel werkruimte.

Bepaal uw budget
Bepaal vooraf wat u wilt/kan uitgeven en deel uw budget met de keukenspecialist. De meeste mensen vinden het lastig om in een keukenspeciaalzaak een antwoord te geven op de vraag: “Wat is uw budget?”. Echter is dit een belangrijk onderdeel in de zoektocht naar uw droomkeuken. Op deze manier kan de verkoper kijken of uw wensen ook mogelijk zijn binnen uw budget.

Kies voor een keukenspeciaalzaak
Kies altijd voor een keukenspeciaalzaak, welke is aangesloten bij het CBW. Zo bent u verzekerd van uw toekomstige aankoop. Een keukenspeciaalzaak kan passende en verrassende adviezen geven op de ideeën/wensen die u heeft bij uw nieuwe keuken. Door hun specialisme hebben ze een betere kijk op wat wel en wat niet mogelijk is. Zo kan een andere indeling uw keuken ineens veel ruimtelijker maken. Daarnaast zijn de keukenspeciaalzaken op de hoogte van de laatste trends en kunnen ze u uitstekend adviseren op materialen en apparatuur.

Plan een bezoek bij u thuis
Keukenspeciaalzaken bieden de mogelijkheid om een afspraak bij u thuis in te plannen. De adviseur komt bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kan er direct een passend advies worden gegeven om de indeling nog efficiënter op maat te maken.

 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 14-03-2014
Hits: 3036
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
droomkeuken, keuken kopen, waar op letten keuken