Volg ons via
 

Bloemkool, koken van

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bloemkool blijft mooi wit tijdens het koken als u wat melk in het kookwater doet. Als u ook nog een rauwe aardappel meekookt,ontstaat er geen koolgeur.

Bloemkool wordt heel zacht als ze in mineraalwater wordt gekookt. Om de witte kleur te behouden een snufje suiker in het kookwater doen.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

3 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 06-08-2003
Hits: 3536
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig