Volg ons via
 
 

Schoenen handig opbergen

Hoe meer schoenen je krijgt hoe lastiger het wordt om ze op te bergen. Met dit eenvoudige en goedkope opberg-systeem hou ze goed en weet je elke schoen nog precies terug te vinden.

Ben jij ook verslaafd aan schoenen kopen? Dan heb je ongetwijfeld een tiental paar schoenen in huis! Tel daar de schoenen van je huisgenoten ook nog bij op en je hebt een halve schoenwinkel bij elkaar. 

Heel leuk al die mooie schoenen, maar hoe berg je ze op? Je kunt natuurlijk een mooi schoenen-opbergsysteem kopen, bijvoorbeeld bij Ikea. Maar er is een veel goedkopere oplossing: de schoenendoos! 

De schoenendoos is de ideale opberger voor schoenen. Immers, ze passen er perfect in. Zorg dus dat je schoenendozen niet meer weggooit. Bij aankoop van een nieuw paar schoenen, neem je er een foto van. Deze foto druk je af en plak je aan de voorzijde van de doos. Schoenen erin, deksel erop en netjes opbergen in je kledingkast!

Heb je nog andere rommeltjes, zoals bijvoorbeeld knutselspulletjes of stiften van de kinderen? Ook die kun je heel handig opbergen in een schoenendoos. Er zijn zelfs mensen die geen mandjes in de lade hebben staan om ondergoed op te bergen, maar schoenendozen. 

De schoenendoos is dus de perfecte opberger. Niet meer weggooien dus!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Wil Bakker (Gast)
Geplaatst op 25-08-2014 om 19:42

Ik vind het een geweldige tip!! Bedankt!

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 13-08-2014
Hits: 4546
Categorie: 
Opbergen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Schoenen handig opbergen, opbergsysteem schoenen, schoenen opbergen, schoenen opruimen
Gerelateerde artikelen