Volg ons via
 

Schoenen handig opbergen

Hoe meer schoenen je krijgt hoe lastiger het wordt om ze op te bergen. Met dit eenvoudige en goedkope opberg-systeem hou ze goed en weet je elke schoen nog precies terug te vinden.

Ben jij ook verslaafd aan schoenen kopen? Dan heb je ongetwijfeld een tiental paar schoenen in huis! Tel daar de schoenen van je huisgenoten ook nog bij op en je hebt een halve schoenwinkel bij elkaar. 

Heel leuk al die mooie schoenen, maar hoe berg je ze op? Je kunt natuurlijk een mooi schoenen-opbergsysteem kopen, bijvoorbeeld bij Ikea. Maar er is een veel goedkopere oplossing: de schoenendoos! 

De schoenendoos is de ideale opberger voor schoenen. Immers, ze passen er perfect in. Zorg dus dat je schoenendozen niet meer weggooit. Bij aankoop van een nieuw paar schoenen, neem je er een foto van. Deze foto druk je af en plak je aan de voorzijde van de doos. Schoenen erin, deksel erop en netjes opbergen in je kledingkast!

Heb je nog andere rommeltjes, zoals bijvoorbeeld knutselspulletjes of stiften van de kinderen? Ook die kun je heel handig opbergen in een schoenendoos. Er zijn zelfs mensen die geen mandjes in de lade hebben staan om ondergoed op te bergen, maar schoenendozen. 

De schoenendoos is dus de perfecte opberger. Niet meer weggooien dus!

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

1 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 13-08-2014
Hits: 5923
Categorie: 
Opbergen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Schoenen handig opbergen, opbergsysteem schoenen, schoenen opbergen, schoenen opruimen