Volg ons via
 

Blender schoonmaken

Blender schoonmaken | Snelle schoonmaaktip voor blenders die niet in de vaatwasser gereinigd kunnen worden.

Met je blender maak je de heerlijkste smoothies en milkshakes. Toch zit er ook een nadeel aan dit apparaat: het schoonmaken! 

Als je een blender hebt die in de vaatwasser kan dan is het natuurlijk een fluitje van een cent. Check dit dus eerst in de handleiding of, als je de handleiding kwijt bent, op internet. Van de meeste huishoudelijke apparaten staat de handleiding namelijk wel online. Is je blender niet geschikt om te worden gereinigd in de vaatwasser dan ga je als volgt te werk.

Schoon spoelen

Direct nadat je je heerlijke smoothie hebt bereid, spoel je de blender af onder de kraan. Alle restjes laten nu namelijk nog gemakkelijk los

Afwasmiddel

Vul je blender vervolgens voor 1/3 deel met heet water en doe er een paar druppeltjes afwasmiddel bij in.

Blenden

Zet de met heet water en afwasmiddel gevulde blender enkele seconden aan op de laagste stand en schakel daarna over op een hogere stand. Schakel na enkele seconden weer over op een hogere stand net zolang totdat je de hoogste stand hebt bereikt. Laat vervolgens ongeveer een halve minuut blenden.

Schoon spoelen en drogen

Na afloop van het blenden, giet je het sopje eruit en spoel je de blender schoon onder de hete kraan. Vervolgens zet je hem op de kop op een schone, droge doek om te drogen. 

 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

1 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 26-05-2015
Hits: 4898
Categorie: 
Schoonmaken & poetsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Blender schoonmaken