Volg ons via
 

Biefstuk, formaat pan bepalen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bij het bakken van biefstuk speelt het formaat van de pan een belangrijke rol.

Gebruik je een pan die te klein is, dan kan het vlees niet gelijkmatig worden gebakken.
Neem je er een die te groot is, dan heb je kans dat de boter of olie tijdens het bakken verbrandt.

Gebruik tijdens het bakken ook geen deksel. Voor een goed bakresultaat is het belangrijk om tijdens het bakken geen vocht, bouillon, wijn, fruit, groente, champignons of andere ingredienten toe te voegen. Dat kun je wel doen als de biefstuk eenmaal uit de pan is gehaald.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 12-12-2007
Hits: 1554
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
vlees, recept, menu