Volg ons via
 

Vlees, achteraf zouten

Vlees zouten | Zout je het vlees nu voor het bakken, grillen of braden of achteraf?

Het vlees zouten voordat het de pan ingaat is taboe, of je het nu grilt, bakt of roostert.

Zout heeft namelijk de neiging vocht aan te trekken,waardoor de buitenkant van het vlees nat wordt. Daardoor schroeit het niet snel genoeg dicht. Dep vlees voor het de pan in gaat dan ook even droog met keukenpapier.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 11-07-2007
Hits: 2758
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
vlees zouten, grillen, bakken, roosteren, schroeien