Volg ons via
 

Vlees, checken of het gaar is

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Om te controleren of een gebraden stuk vlees gaar is, kun je er met de achterkant van de vleesvork of lepel op drukken. Is het vlees nog elastisch, dan is de kern nog rauw en rood. Kan het vlees een beetje naar beneden worden gedrukt, dan is de kern roze en sappig. Geeft het vlees niet mee, dan is het doorbakken.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 15-08-2007
Hits: 1833
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
vleesvork, gebraden, rauw, sappig, doorbakken