Volg ons via
 

Gehakt, mager

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ben je een liefhebber van gehakt, maar vind je zo’n in de boter gebraden balletje een te grote aanslag op je lijn, maak dan een slanke gehaktvariatie.

Een bakvorm, bijvoorbeeld voor een cake, leent zich hier uitstekend voor. Hierin kun je namelijk gehakt bereiden zonder toevoeging van boter of olie. Breng het gehakt op smaak met zout, peper en kruiden, meng er een losgeklopt ei en paneermeel door en vul hiermee de vorm.

Na ongeveer een uur in de oven bij een temperatuur van 180C is het gehaktbrood klaar en hoef je alleen nog maar even het vet af te gieten. Zo’n gehaktbrood wordt trouwens extra lekker als je er snippers paprika en plakjes champignons door mengt.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 25-06-2007
Hits: 1926
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
slank, bakvorm, gehaktbrood, oven, paprika, champignons