Volg ons via
 

Drumsticks, gemarineerd

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Van gewone drumsticks kun je heel makkelijk een bijzondere culinaire creatie maken door ze te marineren.

Marineer ze bij voorkeur een dag van tevoren en bewaar ze afgedekt in de koelkast tot ze de oven of braadpan in gaan.

En wat die marinade betreft; die maak je door tomatenpuree, abrikozenjam, ketjap, mosterd, olie, azijn en fijngehakte gemberwortel goed te mengen. Leg de drumsticks erin en zorg dat ze rondom met de saus worden bedekt.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 19-09-2007
Hits: 2412
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
recept, oven, braadpan, marinade, saus