Volg ons via
 

Leren jasje mooi houden

Leren kleding onderhoud | Tips om een leren jasje mooi en in vorm te houden.

Ben jij dol op je leren jasje? Dan wil je hem natuurlijk graag mooi houden. Heel belangrijk is het dat je, voordat je het jasje voor de eerste keer gaat dragen, het leren jasje inspuit met een goed onderhoudsproduct voor leer. Kies een water- en vuilafstotende kleurloze spray en behandel het jasje uitgebreid.

Hang het jasje altijd op een kapstokje zodat het mooi in vorm blijft. Een vergissing die veel mensen maken, is dat ze hun leren jasje in een plastic zak opbergen om te voorkomen dat er geurtjes intrekken. Dit moet je nooit doen!

Houd leren kleding uit de zon, want het kan verkleuren en dat is natuurlijk zonde van zulke mooie kledingstukken. Vermijd ook de regen, want ook vocht is niet goed voor leer. Is je leren kleding toch nat geworden? Droog het dan niet voor de verwarming of in de zon, maar hang het uit en laat op kamertemperatuur drogen. Eventuele regenvlekjes verwijder je na afloop met een zachte borstel. Heb je die niet dan kun je het ook proberen door het leer zachtjes tegen elkaar te schuren.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 08-08-2017
Hits: 2905
Categorie: 
Wassen en strijken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Leren kleding onderhoud, leren jasje, lederen kleding, leer onderhoud