Volg ons via
 

Bacon gelijkmatig bruin bakken zonder spetteren

Bacon gelijkmatig bruin bakken zonder spetteren | Handige tip voor ontbijtspek die net zo lekker is als in een restaurant.

In restaurants lijkt het altijd zo perfect. Lekker knapperig en gelijkmatig bruin gebakken bacon. Als je het thuis probeert in een pan, lijkt het altijd te mislukken. De ene kant zwart geblakerd, maar knapperig en de rest slap en licht.

De oplossing is simpeler dan je denk. Bak het gewoon in de oven op ca 200 graden celsius en je spek wordt even lekker als in het restaurant.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 10-08-2017
Hits: 401
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Bacon, bruin bakken, knapperig, zonder spetteren