Volg ons via
 

Maak je gootsteen schoon met koffiedik

Lees hier hoe je koffiedik kunt gebruiken als goedkoop alternatief voor schuurmiddel om je gootsteen schoon te maken.

Wist je dat je koffiedik uitstekend kunt gebruiken als vervanger voor schuurmiddel? Door de schurende werking is het een uitstekend middel om je wasbakken en gootsteen mee schoon te maken. Gooi de prut in je gootsteen en wrijf de koffieprut met behulp van een doekje door de gootsteen. Daarna goed naspoelen met heet water. Spoel de koffieprut gewoon door je gootsteen. De schurende werking van de koffieprut draagt ook bij aan het schoon houden van je leidingen.

Als je leidingen al behoorlijk verstopt zijn door vettigheid spoel de koffieprut dan niet door de leiding. Je hebt dan kans dat de prut blijft hangen in de leidingen en het probleem erger wordt. Gelukkig zijn er ook in dat geval voldoende oplossingen om je verder te helpen, zie: https://www.huishoudplaza.nl/Tips/art/5/afvoer-verstopt

Kortom, koffiedik is een ideaal schoonmaakmiddel voor je gootsteen. Goedkoper dan schuurmiddel en je hebt meteen 2 extra toepassingen voor je koffie.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

1 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 10-09-2017
Hits: 11902
Categorie: 
Schoonmaken & poetsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
koffiedik, gootsteen schoonmaken, koffieprut, koffie, gootsteen ontstoppen, verstopt