Volg ons via
 

Aardappelschijfjes bakken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gebruik voor het bakken van je aardappels geen kant-en-klare voorgekookte schijfjes, maar kook ze zelf. Zorg er dan wel voor dat je je aardappels niet helemaal gaar kookt. Zo kun je ze in de eiersnijder veel makkelijker in gave plakjes snijden die bij het bakken heel blijven.

Je krijgt overigens de lekkerste gebakken aardappels als elk plakje contact met de bodem van de pan houdt. Dat betekent dus dat je ze portiegewijs bakt. Deponeer de plakjes die klaar zijn op een bakplaat en hou ze in een op 75C voorverwarmde oven warm.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 05-09-2007
Hits: 4610
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
bakplaat, oven, voorgekookt, eiersnijder, portie