Volg ons via
 

Aardappels, gepoft

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Om aardappels te poffen in de oven, ben je de nodige tijd kwijt. Veel sneller gaat het als je het in de magnetron doet.

Borstel de aardappelen schoon en prik de schil met een houten satéprikker op verschillende plaatsen in om te voorkomen dat deze openspringt. Leg de aardappels, flink formaat en afkokers, in een kring op een laagje keukenpapier en laat ze in 2 tot 3 minuten per aardappel op 750 Watt bijna gaar worden. De juiste gaartijd is afhankelijk van de grootte.

Haal de aardappels uit de magnetron, verpak ze in aluminiumfolie en laat ze nog een kwartiertje nagaren. Maak de folie los, snij de aardappelen kruiselings in, trek de schil los en schep er een dot kruidenkwark, yoghurtmayonaise enzovoort op.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 12-09-2007
Hits: 2490
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
oven, magnetron, satéprikker, schil, aluminiumfolie, kruidenkwark, yoghurtmayonaise