Volg ons via
 

Aardappelpuree maken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de pureestamper. Gebruik beslist geen mixer, want dan krijgt je puree de smaak en aanblik van iets dat nog het meest in de buurt komt van behangerslijm.

Breng intussen melk aan de kook (reken voor 500 gram aardappelen 0,5 liter melk) en neem de pan als de melk kookt van de warmtebron. Voeg beetje bij beetje de hete melk toe tot de puree de gewenste dikte heeft. Breng vervolgens op smaak met boter, peper, zout en nootmuskaat.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 16-08-2007
Hits: 18051
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
stamper, mixer, warmtebron, melk, boter, puree