Volg ons via
 

Aardappelpuree, variaties

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Met aardappelpuree kun je lekker variëren, waardoor je heel makkelijk een net iets ander gerecht op tafel zet.

Roer bijvoorbeeld eens in blokjes gesneden kaas door de puree, gekookte doperwtjes of gefruite uitjes.

Je kunt er ook een lekkere kruidige puree van maken door er een paar eetlepels fijngehakte groene kruiden aan toe te voegen.

Een net even andere smaak krijg je door er een flinke lepel mosterd door te roeren. Een combinatie die erg lekker smaakt bij vis.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 20-09-2007
Hits: 4461
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
kruiden, kaas, ui, mosterd, vis, recept, koken