Volg ons via
 

Bietjes, tips

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bietjes, tips

Wist je dat je van rauwe bietjes altijd het loof moet afdraaien en nooit mag snijden? Doe je dit laatste toch, dan ’bloeden’ de bietjes tijdens het koken leeg.

Gekookte bietjes laten zich het gemakkelijkst ontvellen als je ze in het kookwater laat afkoelen.


Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 27-04-2007
Hits: 1587
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
loof, leegbloeden, ontvellen, rode bieten