Volg ons via
 

Bloemkool, wit houden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Witte bloemkool
Bloemkool die een paar dagen in de koelkast wordt bewaard, heeft de neiging te ’vergelen’. Je kunt hem weer wit krijgen door tijdens het koken een half theelepeltje suiker toe te voegen aan het kookwater.


Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 10-06-2007
Hits: 3136
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
vergelen, suiker, koken