Volg ons via
 

Eieren in apart schaaltje breken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je gehakt of deeg of beslag gaat (aan)maken, breek het ei dan eerst in een kommetje en voeg het dan pas bij de andere ingrediënten.

Mocht het ei niet goed meer zijn, dan hoef je alleen maar het ei weg te gooien.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 08-11-2007
Hits: 1080
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
gehakt, deeg, beslag, ingrediënten