Volg ons via
 

Melk, koken zonder aanbranden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Melk die in een pannetje wordt opgewarmd brandt snel aan, vooral als het om een kleine hoeveelheid gaat.

Dit kun je voorkomen door eerst in een grotere pan een klein laagje water aan de kook te brengen en daarin het kleinere pannetje met melk op te warmen.

Je kunt ook een klein beetje suiker op de bodem van de pan strooien, vervolgens de melk toevoegen en aan de kook brengen. Van aanbranden is geen sprake meer en van een zoete smaak evenmin.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 29-01-2008
Hits: 9618
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
zuivel, koken, recept