Volg ons via
 

Slagroom kloppen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wil de room zich maar niet stijf laten kloppen, voeg er dan een paar druppeltjes citroensap aan toe.

Een snufje zout wil ook nog wel eens helpen.

Een beetje opgeloste gelatine houdt de slagroom trouwens langer stijf.

Denk er aan dat je de suiker er pas op het laatste moment aan mag toevoegen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

5 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 24-12-2007
Hits: 7441
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Gebak, room, nagerecht