Volg ons via
 

Kaas raspen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kaas is gemakkelijker te raspen als je hem eerst even in het vriesvak legt en hem dan in -half- bevroren toestand raspt.

Op die manier kleeft de kaas niet of nauwelijks aan de rasp, en kun je hem bovendien tot het laatste stukje raspen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 24-10-2007
Hits: 2411
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
invriezen, vriesvak, vriezer, bevroren