Volg ons via
 

Kaas, etiquette

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kaas, althans Franse kaas, snij je niet ’zomaar’ aan. De vorm van de kaas is namelijk, volgens de Franse kaasetiquette, bepalend voor de manier waarop hij wordt aangesneden.

Zo worden ronde en vierkante kazen in korte punten gesneden, kleine geitenkaasjes in tweeën en brie in lange punten. Een piramidevormige kaas wordt in parten gesneden, blauwschimmelkazen in kleine stukjes en cylindervormige kazen in dunne plakjes.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 18-12-2007
Hits: 2015
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Franse kaas, geitenkaas, brie