Volg ons via
 

Wanneer kies je voor een bureaustoelwiel met hard of zacht loopvlak?

Bureaustoelwiel | Wanneer kies je voor een hard of zacht loopvlak.

Wanneer kies je voor een bureaustoelwiel met hard of zacht loopvlak?

Als jij de vloer in je woonkamer, kantoorruimte of werkkamer wilt beschermen is het goed om te kiezen voor bureaustoelwielen. Bureaustoelwielen beschermen je vloer tegen eventuele krassen en beschadigingen als je je stoel aanschuift. Maar er zijn veel verschillende soorten vloeren. De een heeft een harde houten vloer die hij wilt beschermen en de andere wilt zijn of haar vloerkleed beschermen tegen beschadigingen van het aanschuiven van je stoel. Verschillende soorten vloeren vragen om verschillende soorten bescherming. En daarom vind je verschillende soorten bureaustoelwielen. Maar welke bureaustoelwielen passen het beste bij jouw vloer? We vertellen je het in deze blog. 
 

Bureaustoelwielen voor harde vloeren

Veel woonkamers en kantoren zijn voorzien van een harde vloer. Of het nu gaat om een houten vloer, parketvloer, vloer van laminaat of een gietvloer, je wilt je vloer natuurlijk beschermen tegen de krassen die het aanschuiven van stoelen met zich meebrengt. Bij Vloerglijders.nl vind je verschillende soorten oplossingen die de beschadiging van je vloer kunnen tegengaan, zo ook de bureaustoelwielen. Voor een harde vloer is het belangrijk dat je bureaustoelwielen met een zacht loopvlak kiest. Het zachte loopvlak zorgt ervoor dat de stoel lekker rolt en geen geluid maakt als je de stoel aanschuift. 
 

Bureaustoelwielen voor zachte vloeren

Maar ook als je tapijt of vloerbedekking in je kamer hebt, wil je deze natuurlijk beschermen tegen beschadiging. Puntige poten kunnen sporen in de vloer achterlaten en het aanschuiven van stoelen gaat eigenlijk nooit gemakkelijk. Met bureaustoelwielen neem je deze nadelen weg. Bij zachte vloeren is het beter dat je bureaustoelwielen met een hard loopvlak kiest. Een zacht loopvlak zorgt er vaak voor dat een bureaustoel niet lekker rolt. Bureaustoelwielen met een hard loopvlak zorgen ervoor dat jij zorgeloos gebruik kunt maken van je bureaustoel op een zachte vloer. 
 
We hopen dat je met deze informatie de juiste bureaustoelwielen kiest. Bij Vloerglijders.nl vind je bureaustoelwielen voor ieder soort stoel en ieder soort vloer. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 19-11-2019
Hits: 351
Categorie: 
Voorkomen is beter dan …
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
bureaustoelwiel, loopvlak