Volg ons via
 

Zacht wordt weer knapperig!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Koekjes, chips en crackers worden snel zacht als de verpakking eenmaal open is. Op de volgende manieren kun je ze weer vers en knapperig krijgen.

- Doop oudbakken koekjes even in de melk en leg ze 15 minuten in de warme (180C) oven. Door deze noodgreep worden ze weer vers en krokant.

- Knäckebröd en toastjes die zacht zijn geworden, krijg je weer lekker knapperig door ze 10 seconden in de magnetron op 600 Watt te leggen.

- Knäckebröd kun je ook weer knapperig maken door ze even in de broodrooster te doen. Zet de thermostaat wel op de laagste stand.

- De inhoud van een eenmaal geopende zak chips wordt snel taai. Strooi de zacht geworden chips uit op een bakplaat en warm ze even op in de oven. Dan zijn ze snel weer knapperig.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

2 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 12-02-2008
Hits: 21018
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
koek, chips, crackers, knäckebröd