Volg ons via
 

Waar let je op bij het kopen van een loungeset?

Loungeset kopen | Bedenk goed wat je met je tuin loungebank gaat doen.

De zomer is in aantocht en je snakt naar lekker buiten zitten en gezellig met elkaar chillen op een mooie loungebank. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de meest geschikte tuin loungebank koopt?

Wat wil je met je loungeset doen?

Wat is de reden waarom je een loungeset wilt kopen? Gaat het om heerlijk ontspannen op je terras zitten, het liefst met het hele gezin of met je vrienden? Of wil je er ook kunnen eten en misschien eens een puzzeltje leggen in de zon? Is het echt bedoeld als een relaxplek, dan is de keuze van buitenbanken met een lage tafel een prima idee. Wil je er ook kunnen eten, dan kan je beter gaan voor een variant op de loungeset, namelijk een dining loungeset. Hierbij heb je wel de luxe van loungebanken, maar de tafel is hoger waardoor buiten eten ook een optie is. Eigenlijk dus de ideale tussenvorm tussen een standaard tuinset en een loungeset. Zoiets als twee voor de prijs van één…

De afmetingen

Nu kan je natuurlijk veel willen, maar de set zal wel goed moeten passen. Kies voor ruimte, zodat je ook nog gewoon normaal bij je heerlijke loungebank kan komen. Een loungeset kopen doe je dan ook pas als je precies weet welke afmetingen mogelijk zijn!

Kies voor de juiste sfeer

Je hebt vast zo je voorkeuren voor stijl, ook in je tuin. Kies voor een set wat echt past bij jouw eigen smaak. Zorg er ook voor dat je tuinmeubelen mooi uitkomen bij de rest van je tuin. Er is zoveel keus in stijl en materialen dat dat helemaal geen probleem hoeft te zijn. Door met kleuren te spelen bereik je ook al heel veel. Dit hoeft niet meteen met de kleur van de tuinmeubelen. Je kunt hier ook mee aan de slag door voor kussens met mooie kleuren en patronen te kiezen. Het leuke hieraan is dat deze ook makkelijker te verwisselen zijn en daardoor krijgt je terras heel eenvoudig een heel ander aanzicht. Tip: hou je kussens en tafelkleden mooi door ze naar binnen te halen als je ze niet gebruikt of ’s nachts. Zo kan je langer genieten van je mooie spullen.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 24-03-2020
Hits: 407
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
loungeset kopen, tuin loungebank