Volg ons via
 

Een moderne uitstraling in je badkamer

Handige tips om je badkamer een moderne uitstraling te geven.

Een badkamer is een heerlijke plek om te vertoeven en je wilt dan ook graag dat het helemaal aan jouw wensen voldoet. Of het nu gaat om een geheel nieuwe badkamer die je gaat inrichten of dat je een oude badkamer opknapt: door te kiezen voor mooie materialen krijg je de sfeer die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Tegelwerk

Het tegelwerk in je badkamer bepaalt voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Wil je een moderne uitstraling dan kan je je hier helemaal mee uitleven. Vergeet de oude witte tegeltjes, maar ga voor de grote, grijze tegels of kies voor aarde tinten. Je kunt ook denken aan een mooi legpatroon van tegels of zelfs voor een houtstructuur! Natuurlijk is een marmer-look, of zelfs een zand-look, ook heerlijk modern en sfeervol.

Een inloopdouche

Een inloopdouche is eigenlijk niet meer weg te denken uit een moderne badkamer. Een douchewand kopen die aan alle eisen voldoet, zodat je niet direct je hele badkamer onder het water spat, en je kunt gaan genieten van een heerlijke douchebeurt. Lekker makkelijk schoon te houden en bij eventuele mobiliteitsproblemen is een inloopdouche ook een uitkomst. Een douchewand bestellen is ook nog even een keuzemomentje, want ook daarin heb je verschillende uitvoeringen.

Zwevend toilet

Een toilet in je badkamer is geen overbodige luxe en kies je voor een zwevend exemplaar, dan heb je hier niet alleen een modern item mee, maar het is ook eenvoudiger om je vloer in een handomdraai te reinigen.

Keuze bad en wasbak

Kies je voor een ligbad, dan is het vooral mooi als er een mooie, betegelde rand om je bad heen komt. Trek de sfeer van je tegels door bij je bad, maar het is ook mooi als ook de wasbak hierbij aansluit. Waarom zou je het tegelwerk ook niet doorzetten rondom je wasbak? Of kies je voor een wasbak (of twee) in een houten ombouw?

Overig meubilair

Uiteraard is het handig als je kastjes in je badkamer hebt. Ook hierin heb je veel keuze. Kies je voor dezelfde sfeer van je tegels en trek je dus de kleur door in de keuze van je kastjes? Of kies je juist voor een contrasterende kleur? Beide zijn mooi en beide opties kunnen een moderne uitstraling geven. Laat hierin dus vooral je eigen smaak naar voren komen!

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 24-05-2020
Hits: 422
Categorie: 
Klussen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
badkamer, modern