Volg ons via
 

Taart, slanke versie

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wil je een ’slanke’ taart bakken, dan kun je de boter in het recept door halvarine vervangen. Heeft ook nog eens als voordeel dat ’t makkelijker werkt omdat het al zacht is.

Het bijkomende probleempje, met name bij hartige taarten, is dat de korst soms niet knapperig genoeg wordt. Dit laat zich eenvoudig oplossen.

Laat de deegbal even opstijven in de koelkast en bedek de bodem van de taartvorm, voordat de vulling erin gaat, met droge blaadjes gelatine.De gelatine neemt het vocht op.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 05-01-2008
Hits: 3790
Categorie: 
Eten & Drinken, Goede voornemens
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Dieet, afslanken, afvallen, lijnen