Volg ons via
 

Tulband, vorm zelf maken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Heb je een tulbandvorm nodig, maar bezit je alleen maar een gewone ronde bakvorm, zet daar dan in het midden een ovenvast bakje met vlakke bodem in.
Op die manier heb je een zelfgemaakte tulbandvorm.

Voor extra stabiliteit kun je het bakje met water vullen, dat heeft nog als bijkomend voordeel dat er extra stoom in de oven ontstaat waardoor je baksel nog beter rijst.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 05-07-2008
Hits: 2645
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
bakvorm, oven, stoom