Volg ons via
 

Gebak/Cake, recht doorsnijden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een zelfgebakken cake of taart die je wilt vullen, oogt niet meer als je hem scheef hebt doorgesneden.

Dit kun je voorkomen door, voordat je de cake of taart doorsnijdt, het snijvlak op de juiste hoogte ’af te spelden’ . Hou een liniaal of latje naast het baksel.Prik vervolgens op de gewenste hoogte houten prikkers in de cake.
Volg vervolgens met het mes deze wegwijzers.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 05-08-2008
Hits: 2265
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
snijvlak, liniaal, latje, prikkers