Volg ons via
 

Kool als rauwkost

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Zachte rauwkost


De verschillende koolsoorten lenen zich uitstekend voor rauwkost. Zaak is wel de groente in ragfijne reepjes te snijden dan wel te raspen.

Vind je hem nog te rauw? Leg dan de fijngesneden kool in een zeef en overgiet hem met kokend water en vervolgens snel met koud water.

Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 06-11-2007
Hits: 2303
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
koolsoorten, raspen, groente