Volg ons via
 

Kool koken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kool koken


Met uitzondering van rode kool hebben alle koolsoorten baat bij een korte kooktijd. Op die manier wordt namelijk voorkomen dat het typische ’koolluchtje’ ontstaat en er vitamines en mineralen verloren gaan. Bovendien wordt door een langere kooktijd de kool minder goed verteerbaar en minder lekker van smaak.


Met dank aan Marianneke

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 17-10-2007
Hits: 2427
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
rode kool, vitamines, mineralen,