Volg ons via
 

Soep over? Maak er ragout van!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gebruik hiervoor groentensoep, champignonsoep of kippesoep.

De soep door een vergiet gooien. Bouillon en bijvoorbeeld groente worden zo gescheiden. Allebei bewaren!!

De bouillon aanvullen met water tot 1/2 liter, eventueel nog 1 bouillonblokje aan toevoegen. 60gr boter smelten, 100gr bloem toevoegen en goed roeren!!!

Kleine beetjes bouillon toevoegen en GOED BLIJVEN ROEREN!! Alle klonten eruit roeren.

Doe nu de groente erbij en nog even laten koken. De ragout is lekker als hoofdmaaltijd met rijst en een salade, maar is ook lekker op de boterham.

Met dank aan Quattro

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 24-05-2007
Hits: 2511
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
boter, bloem, bouillon, rijst, salade, boterham, groentensoep, champignonsoep, kippensoep