Volg ons via
 

HHP Plat + uitwijkmogelijkheid!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het zal onze vaste bezoekes niet ontgaan zijn dat HHP gisteren plat is geweest. De website genereerde gisteren teveel verkeer, waardoor andere websites bij de provider vastliepen. Dat vermoeden ze daar tenminste.... De oorzaak van dit teveel aan verkeer is onbekend. Op dit moment hebben ze ons weer online gezet, maar als er weer problemen ontstaan, gooien ze ons er weer af. Het is dus nog wat onzeker allemaal. De traagheid van de website HHP en OK hangt hier overigens ook mee samen.

Als we er weer uitgegooid worden, wijken we uit naar www.overkinderen.nl. Daar staat een reserve-koffie-bij-de-buren en kunnen we uiteraard ook andere topics openen. Hopelijk is het niet nodig, maar als we er vandaag weer uitknallen, verwacht ik dat dit het hele weekend gaat duren, aangezien de provider alleen tijdens kantooruren bereikbaar is. In dat geval vind je ons bij OK! 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 13-06-2008
Hits: 1867
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig