Volg ons via
 
 

HHP Plat + uitwijkmogelijkheid!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het zal onze vaste bezoekes niet ontgaan zijn dat HHP gisteren plat is geweest. De website genereerde gisteren teveel verkeer, waardoor andere websites bij de provider vastliepen. Dat vermoeden ze daar tenminste.... De oorzaak van dit teveel aan verkeer is onbekend. Op dit moment hebben ze ons weer online gezet, maar als er weer problemen ontstaan, gooien ze ons er weer af. Het is dus nog wat onzeker allemaal. De traagheid van de website HHP en OK hangt hier overigens ook mee samen.

Als we er weer uitgegooid worden, wijken we uit naar www.overkinderen.nl. Daar staat een reserve-koffie-bij-de-buren en kunnen we uiteraard ook andere topics openen. Hopelijk is het niet nodig, maar als we er vandaag weer uitknallen, verwacht ik dat dit het hele weekend gaat duren, aangezien de provider alleen tijdens kantooruren bereikbaar is. In dat geval vind je ons bij OK! 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 13-06-2008
Hits: 1591
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen