Volg ons via
 
 

Sinterklaasfeest met klein budget

Goedkoop sinterklaas vieren | Tips voor een sinterklaasfeest met leuke kado's voor weinig geld.

Weinig geld en toch een leuk sinterklaasfeest vieren? Hieronder komen wat tips om geld te besparen tijdens sinterklaas:

1. Maak aan het begin van het jaar alvast een potje voor de decembermaand. En doe daar elke week een klein beetje geld in.

2. Koop kleine cadeautjes voor je kinderen en voor jezelf van 2 of 3 euro. Zie bijv. bij winkels als Wibra, Zeeman, Action. Als je goed kijkt en zoekt, vind je veel cadeautjes van onder de 5 euro die nog leuk zijn ook.

3. Het sinterklaasspel: voor de orginele versie ga naar google en vul in sinterklaasspel. Dit is een spel met een dobbelsteen en met de kleinigheidjes die je gekocht hebt. Voor de variatie kijk op mijn andere tip sinterklaasspel.

4. Vraagt je kind een groot cadeau en heb je daar geen geld voor, probeer er dan evt. tweedehands aan te komen via de bekende websites. 

5. Koop een neutraal cadeautje en doe er een klein zakje chips bij. Doe er een briefje bij dat iedereen 1 chipje uit de zak mag pakken en door moet geven. Degene die de laatste kruimeltjes uit de zak heeft krijgt het cadeautje (zie o.a. het sinterklaasspel).

Neem voor leuke sinterklaas-ideeën eens een kijkje op www.overkinderen.nl

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 16-11-2009
Hits: 6477
Categorie: 
Consuminderen en geld besparen, Feestdagen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
goedkoop sinterklaas vieren, kado voor weinig geld, goedkoop kado, sint, sinterklaas, feestdagen, consuminderen, besparen, geld besparen, klein budget