Volg ons via
 

Schimmel badkamer voorkomen en verwijderen

Schimmel badkamer | huishoudtips voor het voorkomen en verwijderen van schimmel in de badkamer en tussen de voegen van je badkamertegels.

Schimmelvorming in de badkamer voorkom je door de badkamer steeds goed te luchten. Oorzaak van schimmel is namelijk altijd vocht langs muren en plafonds. Goed luchten helpt schimmel uit te drogen. Nieuwbouwhuizen zijn tegenwoordig vaak voorzien van een luchtcirculatiesysteem, waarmee de badkamer ook goed droog en dus schimmelvrij blijft. 

Heeft de schimmel al toegeslagen tussen de voegen van de badkamertegels? Dan verwijder je de schimmel als volgt. Doe wat ammonia op een doek en neem daarmee de voegen af.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

5 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 08-01-2007
Hits: 122446
Categorie: 
Klussen, De Badkamer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
schimmel badkamer, schimmel schoonmaken, schimmel verwijderen, schimmels verwijderen, schimmel badkamer, schimmel voorkomen, reinigen, schoonmaken, schimmel tussen voegen