Volg ons via
 

Aardappelen bereiden met behoud van vitaminen en mineralen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bij aardappelen zijn hoeveelheden per persoon moeilijk op te geven. Deze variëren van 2 tot 4 stuks per persoon. Aardappelen zijn een bron van vitaminen en mineralen, je kunt deze behouden door de volgende richtlijnen te volgen:

  • Schil de aardappelen dun;
  • Zet ze op met weinig kokend water;
  • Laat ze vlug aan de kook komen;
  • Kook ze iedere dag vers;

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 22-08-2003
Hits: 4604
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig