Volg ons via
 

Satesaus op temperatuur houden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je satésaus warm wilt houden, koekt het altijd aan en/of er komt zo'n droge donkerbruine laag op te liggen.

Doe satésaus die klaar is in een thermoskan (liefst voorverwarmd: dus uurtje voor gebruik kokend water in gieten en afsluiten) en je hebt tijdens je barbecue of ander etentje lekkere warme, niet-aangekoekte satésaus!

Let op: gebruik er voor de zekerheid een aparte thermoskan voor en niet het exemplaar waar je ook koffie in bewaart. Dit in verband met de geur die ondanks goed schoonmaken toch in de kan zou kunnen blijven hangen.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 24-07-2009
Hits: 4962
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
pindasaus, warm, aankoeken, thermoskan, isoleerkan