Volg ons via
 

Schrikken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Met de term schrikken wordt bedoeld dat je iets wat heet is kort met kou in aanraking brengt. Het wordt vaak gebruikt bij het koken van eieren, maar ook als je bijvoorbeeld geen velletje op je chocolademelk wilt.

Schrikken is dus niet keihard "boe" roepen naar je ei, zoals de webmaster in eerste instantie dacht ;-)

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 27-08-2003
Hits: 1959
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig