Volg ons via
 

Bloemkool, kookluchtjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je kookluchtjes wilt vermijden bij het bereiden van bloemkool, kun je een klontje boter of margarine aan het kookvocht van de bloemkool toevoegen. In plaats van boter of margarine kun je ook een scheutje citroensap toevoegen aan het water. Wat ook helpt is tijdens het koken een sneetje brood op de bloemkool leggen.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 05-09-2003
Hits: 2962
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig