Volg ons via
 

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt | Tips om een verstopte afvoer te verhelpen.

Het water loopt niet meer weg. Dat betekent dus dat de rommel zich ergens in je afvoer heeft opgehoopt en nu zit de afvoer verstopt. Hier volgen een aantal tips die kunnen worden geprobeerd bij een verstopte afvoer:

  • Gebruik bij een verstopte afvoer een ontstopper, een trekveer of een pomp. Daarmee wordt de prop losgetrokken en werkt de afvoer weer. 
  • Haal in geval van nood de sifon weg en maak die schoon. Dat gaat meestal vrij eenvoudig: een emmer eronder zetten, de schroef losdraaien, de sifon naar beneden trekken en laten leeglopen.
  • Eventueel een trekveer of een werktuig gebruiken.
  • Gebruik nooit afvoerreiniger en een ontstopper tegelijk! Door de mechanische hulpmiddelen zuig je niet alleen de verstopping naar boven, maar ook de agressieve reiniger. Deze kan onder bepaalde omstandigheden in je gezicht spuiten en daar invreten.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

4 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 08-01-2007
Hits: 55693
Categorie: 
Schoonmaken & poetsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
afvoer verstopt, afvoer ontstoppen, gootsteen, afvoerputje, douche, verstopte afvoer