Volg ons via
 

Bespaar geld met je belastingaangifte

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ben je gehuwd of hebben jij en je partner ervoor gekozen om als fiscaal partner door het leven te gaan, dan kun je op eenvoudige wijze geld verdienen door je aangifte slim in te vullen.

De aanslaggrens voor 2003 bedraagt 211 euro. Dit betekent dat als je na het invullen van je aangifte minder dan dit bedrag aan belasting verschuldigd bent, je niets hoeft te betalen.

Partners (gehuwden en fiscaal partners) kunnen bepaalde aftrekposten onderling verdelen. Verdeel de aftrekposten nu zo dat de partner die het minst verdient, uit komt op een belastingbedrag van 211 euro.

Let op: van deze regeling kun je geen gebruik maken als je in 2003 al geld teruggevraagd hebt door middel van een voorlopige teruggaaf voor aftrekposten zoals hypotheekrente of kosten van kinderopvang).

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 11-02-2004
Hits: 14439
Categorie: 
Geldzaken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig