Volg ons via
 
 

Bespaar geld met je belastingaangifte

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ben je gehuwd of hebben jij en je partner ervoor gekozen om als fiscaal partner door het leven te gaan, dan kun je op eenvoudige wijze geld verdienen door je aangifte slim in te vullen.

De aanslaggrens voor 2003 bedraagt 211 euro. Dit betekent dat als je na het invullen van je aangifte minder dan dit bedrag aan belasting verschuldigd bent, je niets hoeft te betalen.

Partners (gehuwden en fiscaal partners) kunnen bepaalde aftrekposten onderling verdelen. Verdeel de aftrekposten nu zo dat de partner die het minst verdient, uit komt op een belastingbedrag van 211 euro.

Let op: van deze regeling kun je geen gebruik maken als je in 2003 al geld teruggevraagd hebt door middel van een voorlopige teruggaaf voor aftrekposten zoals hypotheekrente of kosten van kinderopvang).

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 11-02-2004
Hits: 14096
Categorie: 
Geldzaken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen