Volg ons via
 

Verstoppingen voorkomen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Met onderstaande tips voorkomt u verstoppingen in uw huishouden:
  • Om verstoppingen te voorkomen zet u in de badkamer een afvalemmertje met deksel. Daar kan alle afval dat niet in het toilet hoort (wattenstaafjes, sigarettenpeukjes, tampons, verband, luiers, haren, enz. Ook etensresten horen niet in het toilet!).
  • Af en toe kunt u een oplossing van hete soda in het toilet of de afvoer gieten. Laat de oplossing goed inwerken en borstel dan goed. Tegen urinezuur helpt azijn of citroenzuur het beste.
  • Gooi etensresten, die na het afspoelen in het afvoerzeefje achtergebleven zijn, bij het compost of in de afvalemmer. Leg daartoe een uitneembaar zeefje in de afvoer.
  • Leg in de afvoer van de douche of het bad een uitneembaar haarzeefje. Zo kunt u mogelijke verstoppingen moeiteloos voorkomen.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 18-07-2003
Hits: 7054
Categorie: 
Voorkomen is beter dan …
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig