Volg ons via
 
 

Teakhout behandelen

Teakhout behandelen | Onderhoud en vlekken verwijderen van teakhouten meubelen

Teakhout is een vettige houtsoort die weinig onderhoud nodig heeft. Teakhout kan slecht tegen droge ruimte's. Zet daarom een teakhouten meubel niet direct bij verwarming of kachel. Doordat het dan te droog wordt, gaat teakhout sneller scheuren en barsten. 

Doordat teakhout een vettige houtsoort is, kun je deze goed behandelen met groene zeep. Groene zeep is ook vettig en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Behandel een teakhouten tafel om de paar dagen met groene zeep en voorkom hiermee vetvlekken op het hout.

Zitten er vlekken op het teakhout, dan kun je het gewoon afnemen met water of een sopje. Bij hardnekkige vlekken pak je een fijnschuurpapiertje en schuur je het licht weg. 

Zet de teakhouten meubels zo af en toe in (Teak-)olie.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 16-03-2004
Hits: 27524
Categorie: 
Onderhoud, Schoonmaken met groene zeep
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
teakhout behandelen, teakhouten meubelen, onderhoud teakhout, vlek op teakhout, vet op teakhout, vlekken teak, teakolie, tip, groene zeep
Gerelateerde artikelen