Volg ons via
 

Teakhout behandelen

Teakhout behandelen | Onderhoud en vlekken verwijderen van teakhouten meubelen

Teakhout is een vettige houtsoort die weinig onderhoud nodig heeft. Teakhout kan slecht tegen droge ruimte's. Zet daarom een teakhouten meubel niet direct bij verwarming of kachel. Doordat het dan te droog wordt, gaat teakhout sneller scheuren en barsten. 

Doordat teakhout een vettige houtsoort is, kun je deze goed behandelen met groene zeep. Groene zeep is ook vettig en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Behandel een teakhouten tafel om de paar dagen met groene zeep en voorkom hiermee vetvlekken op het hout.

Zitten er vlekken op het teakhout, dan kun je het gewoon afnemen met water of een sopje. Bij hardnekkige vlekken pak je een fijnschuurpapiertje en schuur je het licht weg. 

Zet de teakhouten meubels zo af en toe in (Teak-)olie.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

1 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 16-03-2004
Hits: 29146
Categorie: 
Onderhoud, Schoonmaken met groene zeep
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
teakhout behandelen, teakhouten meubelen, onderhoud teakhout, vlek op teakhout, vet op teakhout, vlekken teak, teakolie, tip, groene zeep