Volg ons via
 

Haren honden en katten verwijderen

Honden en katten haren verwijderen | Hier vind je enkele handige tips om dieren haren te verwijderen van kleding, vloer en meubels.

Wie honden, katten of andere dieren bezit kent het wel, overal laten ze hun haren achter. Op de bank, op de grond, op kleding, enzovoorts. Hier volgen een aantal oplossingen om dierenharen te verwijderen:

  • Dierenharen op het tapijt die niet worden meegenomen door de stofzuiger verwijder je door een borstel met kunststof haar over een stof van kunststofvezels te wrijven. Hierdoor wordt de borstel statisch geladen en kun je deze over de haren bewegen. De haren worden nu aangetrokken door de borstel.
  • Op zachte of harde gladde vloeren zijn haren makkelijk op te nemen met een vochtige vloerwisser. Ga een keer met de wisser over de vloer en verwijder de haren vervolgens van de wisser met een tapijtkam.
  • Dierenharen op meubels (niet op stof!) of jassen verwijder je door er een vochtige spons over te halen.
  • Dierenharen kun je van wollen stoffen verwijderen door deze af te nemen met een kledingborstel die in spiritus is gedoopt. De haren blijven aan de borstel hangen.  
  • Haren van een stoffen bank of stoel verwijder je met een vochtig microvezeldoekje. Veeg daarmee over de bank of stoel en de haren blijven aan het doekje zitten.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

6 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 10-11-2010
Hits: 38214
Categorie: 
Schoonmaken & poetsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
honden haren, katten haren, hondenharen verwijderen, kattenharen verwijderen, dierenharen verwijderen