Volg ons via
 

Aardappelen bakken

Aardappelen bakken | Handige tip voor het bakken van aardappels

Als je aardappelen wil bakken, schil dan de aardappelen. Zet ze in ruim water op en als het water kookt draai je het vuur uit. Na ongeveer anderhalf uur zijn ze goed genoeg voorgekookt om te bakken. Dit scheelt energie en als je ze in plakjes of blokjes snijdt zijn ze niet zo heet.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 19-02-2005
Hits: 7463
Categorie: 
Eten & Drinken, Koken voor beginners
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
aardappelen bakken, aardappels bakken, aardappels, voorkoken, bakken, tip, tips