Volg ons via
 
 

Feestdagen, bezuinigen

Feestdagen bezuinigen | Enkele tips om geld te besparen in de dure decembermaand

Wil je tijdens de feestdagen bezuinigen, neem dan de volgende tips in acht:- Koop de dure chocolade letters van jamin en zo na sinterklaas voor de helft van de prijs. Ze zijn anderhalf jaar houdbaar, waardoor je volgend jaar met sinterklaas hele luxe chocoladeletters hebt, voor minder geld.
- Koop na pasen een stol zonder poedersuiker en vries deze in. Ontdooi hem met kerst en je hebt een kerststol. - Koop na kerst een kerststol, vries hem in en je hebt met pasen goedkope paasstol.
- Koop na de kerst rollade. Dan is die afgeprijsd. - Op 24 december doen de meeste supermarkten een uur voor sluiting alles weg voor 50%. Vries het in en je kunt een tijdje vooruit.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
12 reactie(s)
anja (Gast)
Geplaatst op 19-12-2012 om 11:02

het is vooral goed blijven nadenken wat de feestdagen nu eigenlijk zijn je kunt het zo gezellig maken met net iets meer  met het eten laat je kinderen vooral mee helpen vooral met het toetje een simpele vanille pudding opsieren met sterretjes 2e de hands is prima mensen toen echt nog veel weg  ruilen is misschien ook nog een optie wat het kind van de een niet meer boeit is voor een ander wel weer hot blijf vooral creatief fijne en gezellige dagen x

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 10-12-2009
Hits: 12927
Categorie: 
Consuminderen en geld besparen, Feestdagen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
feestdagen bezuinigen, geld besparen, kerst, nieuwjaar, feestdagen, bezuinigen, consuminderen, besparen